Kylpyhuoneremontti Jyväskylä

Olisiko tarpeen saada kylpyhuoneremontti hoidettua? Tiesithän, että kylpyhuoneremontti kannattaa aina toteuttaa luotettavan ammattilaisen toimesta, etenkin taloyhtiöissä, joissa kuka tahansa ei edes saa ryhtyä remonttia tekemään vesivahinkojen ja muiden ongelmien uhatessa. Jyväskylässä ja lähialueilla kylpyhuoneet remontoi, saneeraa ja uudistaa ammattitaidolla Ansman Rakennuspalvelut. Palvelemme mielellämme yksityisten kotitalouksien ohella myös seudun taloyhtiöitä.

Kun kylpyhuoneremonttiin ryhdytään, aina aluksi tarkistamme kylpyhuoneen nykyisen kunnon ja rakenteet. Lisäksi suoritamme kosteusmittaukset, jonka jälkeen toteutamme vaadittavat korjaustoimenpiteet. Kylpyhuoneremontin yhteydessä kylpyhuoneen ilme on mahdollista uudistaa ja modernisoida nykyaikaiseksi asiakkaan toiveiden mukaan. Kerro meille mitä haluat, niin me toteutamme ne puolestasi ”avaimet käteen” -periaatteella.

Unelmiesi kylpyhuone käden ulottuvilla

Remontin yhteydessä sinun ei tarvitse itse huolehtia mistään, sillä suorittamme kaikissa remontin eri vaiheissa vaadittavat tarkastukset. Lopuksi työn valmistuttua tarkistamme vielä remontoidun kylpyhuoneen yhdessä asiakkaan kanssa, jotta tehty työ vastaisi toivottua lopputulosta sekä ulkoisesti että laadullisesti. Ja laadustahan me emme koskaan tingi, vaan käytämme vain parhaita materiaaleja. Työn taas tekevät kotimaiset ja kokeneet remonttialan ammattilaiset, joilla on kattavaa tietotaitoa vaativienkin remonttien suorittamisesta.

Teemme kaikki työt sovittuja aikatauluja ja muita yksityiskohtia noudattaen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kylpyhuoneremontista tai pyydä tarjous!